Wat een geweldige dag!

De eerste “officiële” Senior Fit Dag op donderdag 19 december bracht meer dan 30 van de meest (tr)ouwe leden naar het Squash & Cardiofit Centrum.

Daar werd door de “Outdoor” groep Fit Gewandeld in een prachtig zonnetje richting de Wijde Aa. Een prachtige omgeving die met het mooie weer nog beter uitkwam.

Binnen het centrum was er een ruime keuze uit Fitness Toestellen voor de conditie en Oud Hollandsche Spelen voor de behendigheid, coördinatie en bovenal… gezelligheid! Daarna werd afgesloten met een uitgebreide en zeer smakelijke lunch.

En het “minst jonge” lid, Jan ten Koppel (97 jaren!!!), werd door de medewerkers van het Cardiocentrum nog even in het zonnetje gezet. Als “Lid van Verdienste” mag hij zolang hij kan gratis bij het centrum trainen, koffie drinken en de Senioren Groep gezelschap houden. Hij roemde zelf de groep om hun sterke sociale betrokkenheid, voor hem waren de andere leden “de reden om op maandagochtend wél uit bed te stappen” 😉 We hopen dat hij en de rest van de groep nog vele jaren in goede gezondheid hier mogen trainen.

Daar trainen ze hard voor!

Wat een geweldige dag!