“Wat is loopafstand?” Een actie voor zeer goede doelen!

Onze fitness- en groepslesinstructeur Rogier Wilthof gaat samen met Kim Trouwborst, Docentopleider Aardrijkskunde in Nijmegen een grootse uitdaging aan! Om in 24 uur tijd van Nijmegen naar Zwolle te lopen, 85 kilometer…… Op vrijdag 20 december is de start.

Ja, want wat is loopafstand eigenlijk? Als je van de een op het andere moment moet vertrekken om jezelf en je gezin in veiligheid te brengen? Of uit andere noodzaak… Wat is loopafstand dan?
Met deze vraag in onze achterhoofd gaan we deze pittige uitdaging aan. Of dit nu een verstandig idee is, daar zijn we zelf ook nog niet helemaal uit 😉
We willen stichting Maya en Stichting Make-a-Wish Nederland gaan steunen. Stichting Maya zet zich in voor de ontwikkeling van het Onderwijs in Nepal en heeft hierbij aandacht voor leermiddelen en professionalisering van docenten. Stichting Make-a-wish Nederland richt zich op het vervullen van wensen van zieke kinderen in Nederland. Het belang hiervan heeft geen toelichting nodig. Run2Day Zwolle en Squash & Cardiofit Centrum Zwolle steunen ons met tijd, training, materiaal en wijze tips voor het lopen!

Onmisbaar, net als jullie steun…

Dat kan voor Stichting Maya
https://www.geef.nl/nl/actie/wat-is-loopafstand/donateurs

of Stichting Make-a-wish Nederland
https://www.geef.nl/nl/actie/wat-is-loopafstand-zwolle/donateurs

Kim Trouwborst & Rogier Wilthof