Yentle Tupker, we gaan haar missen

Intussen al weer 10 jaar geleden liep Yentle Tupker toen student Sport & Bewegen stage in ons centrum bij de jeugdsquash.

Onze insteek bij stagiairs is altijd dat we na het behalen van de stage, diegene indien er een mogelijkheid is een baan aan te bieden bij ons centrum.
Haar talenten op allerlei gebieden waren al snel ontdekt.
In februari 2013 versterkte zij ons horeca team, waarbij Yentle na het behalen van haar Squashtrainers diploma (juni 2013)  al vrij snel onze squashjeugd les is gaan geven.

Tevens is op initiatief van Yentle en Dagmar de kidsinstuif op de zondagochtend ontstaan voor kinderen vanaf 4 jaar, wat Yentle enkele jaren met zeer veel plezier heeft gedaan.
Dat Yentle goed met kinderen om kan ontgaat niemand, dit  blijkt uit de vele succesvolle kinderfeestje, jeugdkampen en lesgeven aan scholen bij ons in het centrum  combinatie met haar baan op een BSO

Na ruim 7 ½ jaar in dienst te zijn bij Squash Zwolle heeft Yentle de baan gekregen waar ze altijd al van gedroomd heeft, namelijk werken bij Sportservice Zwolle in combinatie met sport BSO.

We zullen haar als medewerker, collega erg gaan missen, maar van haar squashtalenten hopen wij nog lang te mogen genieten en dat onderstaand rijtje nog verder uitgebreid mag worden.

Maart 2016 , 7e plaats NK onder 23 jaar

Feb 2018,  Nederlands C Kampioen

November 2019,  debuut in de eredivisie bij Zwolle

Februari 2020, 5e plaats Nk B

Komende week zal haar laatste werkweek zijn, dus kom gezellig nog ff een bakkie doen op maandag of woensdag tussen 8.30-14.00 uur

Met sportieve groet,

Dagmar Vermeulen
Algemeen Manager