Zwolle heeft er 3 kampioenen bij

Na de “Nederlands Kampioen < 15” titel van Tjeu Dubbeldam in januari jl. heeft Zwolle er weer 2 Nederlands Kampioenen squash bij. Hoewel dit een senioren NK was stonden er toch diverse jeugdspelers op het podium.
Suzanne Peters, Henrico van der Vegt en Dennis Krukkert hebben allen een medaille gepakt op het Cloud66/NK Squash 2017 in Dekker Zoetermeer, afgelopen weekend.
Henrico van der Vegt speelde wéér een finale tegen Tom Scheurs, ditmaal in de Heren B. De vorige keer kwam Schreurs nog als winnaar uit de strijd, maar Henrico was op dreef. Na de winstpartij in de kwartfinale tegen de nr. 1 geplaatste speler en in de halve finale tegen zijn Zwolse trainingsmaatje Dennis Krukkert.
In de finale stond Henrico bij vlagen zeer sterk te spelen en wist de nick vaak te vinden. Deze partij duurde ruim 70 minuten, waarbij Henrico in de 4e game een matchpoint tegen overleefde, maar als winnaar over de streep kwam (13-11, 7-11, 5-11, 12-10, 11-5).
Dennis Krukkert was dit NK vastberaden om op het podium te komen en dit is hem gelukt met een welverdiende 3e plaats bij de heren B.

De derde medaille kwam van Suzanne Peters bij de dames B. De weg naar de finale was niet gemakkelijk, maar ze stond er wel. De finale bij de dames was, zoals de toeschouwers het graag zien. 12-10 in de 5e game.

De overige resultaten van de Zwolse deelnemers aan dit NK:
Dames A: Daniek Krukkert (11e) en Daphne Timmer (15e)
Dames B: Emma de Haas (4e) en Milenka Kiers (6e)
Dames C: Yentle Tupker (7e)
Dames D: Clarissa Kleinhuis (11e )
Heren C: Joel Hoogeveen (17e ) en Nick Kamperman (20e)
Heren D: Martijn Faber (24e )