Zwolse Clubkampioenschappen enkel

Op 15 en 16 maart zullen de squashbanen van Squash & Cardiofit Centrum Zwolle wederom het strijdtoneel zijn van spannende wedstrijden die uiteindelijk leiden tot Zwolse kampioenen. Heb je je nog niet ingeschreven voor de Clubkampioenschappen? Gauw doen! En wel hierom:

 1. Gooi naar het kampioenschap
  Hoe gaaf zou het zijn als jij de nummer één van jouw categorie wordt? De Zwolse clubkampioenschappen winnen is altijd een hele eer en is bovendien iets om heel erg trots op te zijn. Laat zien wat je kunt en kijk of je je kan meten aan de andere clubtoppers!
 2. Leren van elkaar
  Je hoeft natuurlijk niet de allerbeste te zijn om een heel geslaagd Clubkampioenschap weekend te hebben. De kans is er nou eenmaal dat je tegenover een sterkere squashers komt te staan. In dat geval kun je waarschijnlijk veel leren van een spannende en uitdagende match! Op welke punten was hij of zij sterker en hoe kun je in de toekomst beter anticiperen op bepaalde moves?
 3. Een leuke dag
  Hoewel iedereen natuurlijk concurrentie van elkaar is tijdens de Clubkampioenschappen, hangt er toch altijd een hele leuke en gezellige sfeer. Je kan de beste clubspeler zijn van Zwolle of in actie zien.
 4. Andere squashers leren kennen
  Niets is leuks dan je passie met iemand delen. Speelt niemand van je vrienden? Hoog tijd om wat nieuwe te maken. Op dit toernooi kom je lotgenoten tegen die net als jij graag met onze mooie sport bezig zijn. Ga netwerken, maak nieuwe vrienden en geef elkaar tips.
 5. Mooi meetpunt
  Eindig je nog niet in de top drie? Niks aan de hand. Een Clubkampioenschap is een goed moment om te meten waar jij staat in je squashcarrière. Op welk niveau zit je en hoe kun je jezelf verbeteren? Een mooie uitdaging, zeker als je volgend jaar weer doet. Dan wil je natuurlijk absoluut hoger eindigen dan deze keer!

Verdeling categorieën:
Heren A: Competitiespelers SBN niveau t/m promotieklasse
Heren B: Overige competitiespelers
Heren C: Fanatieke squashers
Dames A: Competitiespelers
Dames C: Fanatieke squashers

Iedereen die met enige regelmaat squasht bij Squash Zwolle, zowel leden als niet-leden, zijn welkom om mee te doen. Het inschrijfgeld bedraagt 17,50 euro, dit is inclusief een heerlijke pasta maaltijd na afloop, een toernooi T-shirt en kans op eeuwige roem.

Schrijf je uiterlijk voor dinsdag 12 maart op de inschrijflijst in het centrum of via deze link of stuur een email naar dagmar@squashzwolle.nl.