Baanhuur

Squash & Cardiofit Centrum Zwolle beschikt over acht squashbanen en is daarmee een van de grootste squashcentra in de regio. Het is bij ons mogelijk om elke dag een squshbaan te huren met een minimum duur van 30 minuten.

Squash& Cardiofit Centrum Zwolle maakt gebruik van Baanreserveren.nl, een internetapplicatie voor het reserveren en annuleren van squashbanen. Zowel leden als niet-leden kunnen via het systeem online een squashbaan boeken op de daarvoor bestemde banen. Een squashbaan kan maximaal twee weken vooruit gereserveerd worden voor leden en voor niet leden is deze maximaal een week. Annuleringen dienen minimaal 24 uur van te voren worden doorgegeven. Bij niet tijdig afzeggen zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen!

Wanneer u een baan reserveerd zijn hier uiteraard kosten aan verbonden. Naast diverse lidmaatschappen is ook losse verhuur mogelijk (betalen per 15 minute) of stempelkaarten.  De tarieven zijn mede afhankelijk van het tijdstip waarop u wilt reserveren. Voor de actuele prijzen verwijzen wij u naar de pagina met squashtarieven.

Heeft u zelf niet de beschikking over de benodigde materialen dan kunt u deze bij ons huren tegen onderstaande tarieven:
Squashracket, 3 euro per speelperiode
Squashbal, 1 euro per speelperiode

Let erop dat zwarte zolen niet zijn toegestaan bij het gebruik van de squashbanen.

Deel dit bericht