Baanhuur

Squash & Cardiofit Centrum Zwolle beschikt over acht squashbanen en is daarmee een van de grootste squashcentra in de regio. Het is bij ons zeven dagen per week mogelijk om een squashbaan te huren. De minimumduur van een reservering is 30 minuten en daarna kan er per 15 minuten worden bijgeboekt. Om iedereen een eerlijke kans te geven op het reserveren van een squashbaan is het voor niet-leden maximaal één week van tevoren pas mogelijk om een baan te reserveren. Leden kunnen daarentegen al twee weken van tevoren een reservering plaatsen.

Om het reserveren soepel te laten verlopen maken we gebruik van Baanreserveren.nl. Dat is een toonaangevende internetapplicatie speciaal ontwikkeld voor het reserveren en annuleren van squashbanen. Het is voor zowel leden als niet-leden mogelijk om via dit systeem online een reservering te plaatsen. Van niet-leden verwachten we wel dat zij hun reservering inclusief eventuele materiaalhuur direct online betalen via iDeal.

De kosten voor de losse verhuur van een baan zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u wilt reserveren en worden per kwartier in rekening gebracht. Daarnaast verkopen wij ook verschillende rittenkaarten en kunt u er uiteraard voor kiezen om een lidmaatschap af te sluiten. Voor de actuele prijzen en abonnementen verwijzen wij u naar de pagina met onze squashtarieven.

De kosten voor het huren van materiaal, indien u hier niet zelf over beschikt, zijn als volgt;

  • Squashracket: €3,00 per speelperiode.
  • Squashbal: €1,00 per speelperiode.

Heeft u een reservering geplaatst en wilt u deze toch annuleren? Zonder geldige opgaaf van reden kan dient u dit minimaal 24 uur van tevoren door te geven. Bij niet tijdig afzeggen zijn wij helaas genoodzaakt de kosten alsnog in rekening te brengen!

Let op: schoenen met zwarte zolen zijn niet toegestaan.

Deel dit bericht