Groepslessen

Squash & Cardiofit Centrum Zwolle biedt naast de personal training en fitness op individuele basis ook diverse groepslessen aan. Er is een uitgebreidt programma van Club Joy aanwezig, alsmede speciale freestyle lessen. Zie voor  actuele tijden het groepslesrooster.


CIRCUIT TRAINING
De circuittraining is een afwisselende freestyleles gericht op het verbeteren van (spier)uithoudingsvermogen. Er wordt gebruik gemaakt van diverse fitnessattributen, zoals ballen, halters, springtouwen, dumdbells, ed.

Circuit


club powerIn deze les wordt krachtuithoudingsvermogen getraind op het tempo van opzwepende muziek, Waarbij elke spiergroep aan de orde komt. Met relatief lichte gewichten met veel herhalingen. Waardoor je fit, moe en voldaan de zaal verlaat!

Voor wie is Club Power?
Club Power is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Club Power zal je blijven motiveren om iedere week er tegenaan te gaan. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met Club Power binnen handbereik. Vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud. Fitnessoefeningen op muziek zonder ingewikkelde choreografiëen is de basis van Club Power.

power3


club cycle

Een workout op een speciale “spinning”fiets, waarin de nadruk ligt op conditieverbetering en vetverbranding. Dit op gevarieerde en opzwepende muziek onder leiding van een enthousiaste en professionele instructeur! Met als bijzonderheid de BodyBike-App die al jouw gegevens tijdens het fietsen in beeld brengt. Uniek in Zwolle en omstreken!

Voor wie is Club Cycle?
Club Cycle is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Club Cycle daagt je uit zover te gaan als je kunt. De coach zal je blijven motiveren om iedere week er tegenaan te gaan. Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd, iedereen in een groep werkend aan eigen doelstellingen.

Club Cycle


CYCLE XL
Dè manier om goed te ‘overwinteren’ en sterk de winter uit te komen, helemaal gereed voor het nieuwe fietsseizoen!

De speciale Cycle XL les is bedoeld voor alle fietsers, race en mountainbike, die ook in de winter gericht willen trainen, en voor fanatiek sporters die afwisseling willen. Tijdens de lessen is er aandacht voor houding, trap efficiëntie en verbetering van de balans en coördinatie op de fiets. De les duurt 75 minuten en je fietst op een spinningfiets. Groot voordeel is dat de trainer ruimschoots de tijd heeft om te letten op alle facetten die met fietsen te maken hebben. Voor deze lessen is het aan te bevelen om schoenen te dragen met een zogenaamd SPD-systeem en twee volle bidons met sportdrank mee te nemen. Die heb je hard nodig tijdens de 75 minuten Cycle-XL training.

U kunt meedoen met deze lessen indien u in het bezit bent van een geldig cardioabonnement of rittenkaart van Squash & Cardiofit Centrum Zwolle.

Zorg wel dat een u een fiets reserveert via ons reserveringsysteem of via de receptie.


SKIFIT
Voor de mooiste, welverdiende vakantie van het jaar, waar u maar een paar kostbare dagen bent, biedt Squash & Cardiofit Centrum Zwolle u een trainingsprogramma op maat zodat u uw kostbare wintersportdagen niet door hoeft te brengen met spierpijn.

Wie fit en in conditie aan zijn skivakantie wil beginnen, kiest voor een gedegen voorbereiding. Een goede conditie houdt u scherp en alert op de piste. U voorkomt daardoor vervelende valpartijen met alle gevolgen van dien.

Skifit is gericht op het oefenen van skitechnieken, zorgt voor conditieverbetering en voorkomt blessures. De Skifit wordt gegeven in de vorm van een circuittraining in combinatie met de sportspecifieke oefeningen. De Skifit is een uitstekende voorbereiding en “droogtraining” voor een geslaagde wintersportvakantie.  Bereidt u goed voor, en werk aan uw uithoudingsvermogen en spierkracht.  U zult het verschil duidelijk merken!!!

Medio oktober t/m maart wordt Ski Fi.

Iedereen met een cardiofit abonnement mag hieraan deelnemen.  Heb je geen cardiofit abonnement, zijn de kosten voor 10 lessen € 75,-.


CARDIOFIT
Deze circuittraining is een afwisselende freestyle-les gericht op het verbeteren van uithoudingsvermogen. Er wordt gebruik gemaakt van alle cardio-apparaten zoals loopband, fiets, crosstrainer en roeimachines. Waarbij op individueel niveau wordt gekeken welke weerstand en welk apparaat bij iemand past

Deel dit bericht