Groepslessen

Squash & Cardiofit Centrum Zwolle biedt naast de personal training en fitness op individuele basis ook diverse groepslessen aan. Er zijn diverse lessen aangeboden. Zie voor  actuele aanbod en tijden het groepslesrooster.


CARDIOFIT
Deze circuittraining is een afwisselende freestyle-les gericht op het verbeteren van uithoudingsvermogen. Er wordt gebruik gemaakt van alle cardio-apparaten zoals loopband, fiets, crosstrainer en roeimachines. Waarbij op individueel niveau wordt gekeken welke weerstand en welk apparaat bij iemand past.


CIRCUIT TRAINING
De circuittraining is een afwisselende freestyleles gericht op het verbeteren van (spier)uithoudingsvermogen. Er wordt gebruik gemaakt van diverse fitnessattributen, zoals ballen, halters, springtouwen, dumdbells, ed.


CLUB POWER
In deze les wordt krachtuithoudingsvermogen getraind op het tempo van opzwepende muziek, Waarbij elke spiergroep aan de orde komt. Met relatief lichte gewichten met veel herhalingen. Met als gevolg dat je fit, moe en voldaan de zaal verlaat!


CYCLE XL
Dè manier om goed te ‘overwinteren’ en sterk de winter uit te komen, helemaal gereed voor het nieuwe fietsseizoen!

De speciale Cycle XL les is bedoeld voor alle fietsers, race en mountainbike, die ook in de winter gericht willen trainen, en voor fanatieke sporters die afwisseling willen. Tijdens de lessen is er aandacht voor houding, trap efficiëntie en verbetering van de balans en coördinatie op de fiets. De les duurt 75 minuten en je fietst op een spinningfiets. Groot voordeel is dat de trainer ruimschoots de tijd heeft om te letten op alle facetten die met fietsen te maken hebben. Voor deze lessen is het aan te bevelen om schoenen te dragen met een zogenaamd SPD-systeem en twee volle bidons met sportdrank mee te nemen. Die heb je hard nodig tijdens de 75 minuten Cycle-XL training.


INDOORCYCLING
Een workout op een “speciale” spinningfiets, waarin de nadruk ligt op conditieverbetering en vetverbranding. Dit op gevarieerde en opzwepende muziek onder leiding van een enthousiaste en professionele instructeur! Met als bijzonderheid de BodyBike-App die al jouw gegevens tijdens het fietsen in beeld brengt. Uniek in Zwolle en omstreken!


SKIFIT
Voor de mooiste, welverdiende vakantie van het jaar, waar u maar een paar kostbare dagen bent, biedt Squash & Cardiofit Centrum Zwolle u een trainingsprogramma op maat zodat u uw kostbare wintersportdagen niet door hoeft te brengen met spierpijn.

Skifit is gericht op het oefenen van skitechnieken, zorgt voor conditieverbetering en voorkomt blessures. De Skifit wordt gegeven in de vorm van een circuittraining in combinatie met de sportspecifieke oefeningen. De Skifit is een uitstekende voorbereiding en “droogtraining” voor een geslaagde wintersportvakantie.  Bereidt u goed voor, en werk aan uw uithoudingsvermogen en spierkracht.  U zult het verschil duidelijk merken!

Skifit wordt medio oktober – maart in het groepslesrooster opgenomen.


STAY-FIT SENIOR
Een training gericht op 55+-ers. De lessen zijn gericht op spierkracht en conditie om zolang mogelijk fit te blijven. Elke oefening kan aangepast worden aan ieders niveau en eventuele beperkingen. Na de les staat er een lekkere kop kofie of thee voor u klaar.


TABATHA
Een intensieve interval training van 60 minuten waarbij het hele lichaam wordt getraind.

 

Deel dit bericht