Interne Laddercompetitie

Naast de standaardcompetitie bestaat ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan de interne laddercompetitie. Deze competitive wordt gespeeld op individuele basis. Opgave voor de interne ladder competitie kunt u doen via de site van Sportconnexions.  Ook is het mogelijk om te kijken in de agenda wie wanneer beschikbaar is om een potje te squashen.  Mochten er vragen zijn over de agenda en/of de interne competitie mail dan naar info@squashzwolle.nl.

Reglementen van de Squash Zwolle ladder
Elke 2 weken start een nieuwe speelronde en ontvang je per email een uitnodiging voor een wedstrijd. Je speelt met iemand van jouw niveau met wie je de vorige rondes niet hebt gespeeld. Een suggestie voor de dag wordt gebaseerd op de agenda van beide spelers, met voorrang voor de thuisspeler. De thuisspeler neemt contact op met de andere speler om een exacte datum en tijd af te spreken.
De kosten van deze competitie bedragen €10,- per jaar. Speel ‘best of 5’ en ‘point-a-rally’ om de winnaar te bepalen.
De winnaar registreert de score op de site van Sportconnexions. De thuisspeler verliest automatisch als de score niet op tijd is ingevuld. De score kan worden aangepast tot aan de einddatum. Als de speler met de lagere notering wint, wissel je van positie op de ladder. Je wisselt ook van positie als de speler met de hogere notering niet kan of wil spelen.
Beide spelers kunnen de wedstrijd ongeldig verklaren. De spelers verwisselen dan niet van positie. Het ongeldig verklaren van een wedstrijd kan niet worden teruggedraaid.
Een speler wordt van de ladder afgehaald als hij of zij 3x op rij niet speelt.

connectplay1

Wat als een speler op vakantie is, geblesseerd is, of niet reageert op email?
Registreer ‘geen opkomst’ van deze speler. De score wordt dan automatisch op 1-0 voor de andere speler bepaald.

Wat als de thuisspeler geen contact maakt met de uitspeler voor een afspraak?
Als er geen score is ingevuld wint de uitspeler met 0-1. Probeer dit te voorkomen door zelf contact te zoeken.

Wat als we het niet eens zijn over de uitslag?
Beide spelers kunnen de wedstrijd ongeldig laten verklaren. Je wisselt dan niet van positie.

Wat als een speler niet op de voorgestelde dag wil of kan spelen?
Registreer ‘geen opkomst’ van de speler, maar probeer flexibel te zijn met het maken van een afspraak.

Wie is mijn volgende tegenstander?
Op basis van je laatste wedstrijdresultaat bepalen we je volgende tegenstander. Stel, je staat op de 9e plek en hebt de laatste wedstrijd gewonnen. Je speelt dan de volgende ronde tegen iemand die op de 5e, 6e, 7e, of 8e plek staat. Heb je verloren? Dan speel je de volgende ronde tegen iemand die wat lager op de ladder staat. We letten daarbij ook op dat je niet te snel weer met dezelfde spelers speelt.

Deel dit bericht