Interne Laddercompetitie

Naast de externe competities bieden wij ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een interne laddercompetitie. Deze competitie wordt gespeeld op individuele basis. U kunt zich opgeven voor de interne competitie via de site van Sportconnexions. Tevens vindt u hier een agenda die inzicht geeft in de beschikbaarheid van mede-squashers om vriendschappelijke wedstrijden te plannen.  Mochten er vragen zijn over de agenda en/of de interne competitie dan kunt u mailen naar info@squashzwolle.nl.

Reglementen van de laddercompetitie
Elke 2 weken start een nieuwe speelronde en ontvang je per email een uitnodiging voor een wedstrijd. Je wordt daarbij gekoppeld aan een speler van je eigen niveau tegen wie je de vorige 10 rondes nog niet hebt gespeeld. Het systeem doet automatisch een suggestie voor een dag(deel) waarop de wedstrijd gespeeld kan worden. Dit is gebaseerd op de agenda van beide spelers, waarbij de voorkeuren van de thuisspeler het zwaarst wegen. De thuisspeler is daarop wel verplicht om contact op te nemen met zijn of haar tegenstander en een exacte datum en tijd af te spreken. Alle wedstrijden worden gespeeld volgens het ‘best of five’ en ‘point-a-rally systeem.’

In principe registreert de winnaar van de wedstrijd de score op het online platform. De score kan worden aangepast tot en met de laatste dag van de speelronde. LET OP: De thuisspeler verliest automatisch als de score niet op tijd is ingevuld. Als de speler met de lagere notering wint wissel je van positie op de ladder. Wanneer beide spelers er gezamenlijk voor kiezen om de wedstrijd ongeldig verklaren, wordt er niet van positie gewisseld. Het ongeldig verklaren van een wedstrijd kan niet worden teruggedraaid. Een speler wordt van de ladder afgehaald als hij of zij 2 keer op rij de wedstrijd annuleert. De jaarlijkse competitiebijdrage voor deelname aan de laddercompetitie bedraagt slechts €10,-.

Voor meer informatie of  veel gestelde vragen omtrent Sportconnexions klik hier.

Deel dit bericht