Jeugdsquash

Als jij enthousiast bent over deze flitsende racketsport, dan is er de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de jeugdtraining van Squash en Cardiofit Centrum Zwolle. De jeugdtraining staat onder leiding van gediplomeerde trainers.

Wat houdt de jeugdtraining nu precies in?

  • Je wordt (jeugd)lid van Squash en Cardiofit Centrum Zwolle (8 t/m 17 jaar)
  • Je krijgt elke week een training op maandag en/of woensdag van 16:30-17:30
  • Je mag maandag t/m donderdag van 09.00 t/m 18.30 uur vrij spelen en vrijdag, zaterdag en zondag de gehele dag
  • Het materiaal, balletje en racket worden beschikbaar gesteld door Squash en Cardiofit Centrum Zwolle (op uitleenbasis)
  • Je kunt eventueel, als je het leuk vind, deelnemen aan de toernooien binnen en buiten de club
  • Een jaar lidmaatschap kost €199,- (inclusief 1 keer per week training) of €299,- (inclusief 2 keer per week training). Voor meer informatie omtrent tarieven en lidmaatschappen klik hier.

Jeugd instuif:

Sinds zondag 4 oktober 2015 zijn wij gestart met instuif jeugdsquash.
Wat kunt u verwachten van deze instuifochtend?

Uiteraard veel plezier en vermaak. Op een speelse manier zullen er spelletjes en oefeningen worden gedaan om de kinderen voor te bereiden op deze leuke en flitsende racketsport squash.

Er zullen veel balvaardigheden en coördinatie oefeningen worden gedaan die allemaal squash gerelateerd zijn. Als afsluiting is er natuurlijk een “squashpotje”. Dit alles vind plaats onder leiding van een gediplomeerde squashinstructeur.

De zondagochtend is in 2 groepen verdeeld, van 09:00 – 10:00 uur is de leeftijd 4 t/m 7 jaar aan de beurt. Van 10:00 – 11:00 uur, de leeftijd 8 t/m 11 jaar. U kunt uw zoon of dochter opgeven bij de receptie of d.m.v. een mailtje te sturen naar info@squashzwolle.nl. Voor deze ochtend is geen abonnement nodig, de kosten zijn €5,- per keer, inclusief materiaal (racket + bril) en een lekker glas ranja.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Vraag vervolgens naar Jasper Evers of Dagmar Vermeulen, mailen mag natuurlijk ook! Dit kun je doen naar de volgende mailadressen: jasper@squashzwolle.nl of dagmar@squashzwolle.nl.

Let op: wegens omstandigheden gaat de jeugdinstuif niet door!

Deel dit bericht