Partners

Naast de faciliteiten die Squash & Cardiofit Centrum Zwolle biedt zijn er ook nog een aantal partners aanwezig die zorgen voor een extra stukje dienstverlening:


sbn Squash Bond Nederland is opgericht in 1938. Squash Bond Nederland is de door de Nederlandse overheid erkende overkoepelende organisatie voor squash in Nederland en aangesloten bij sportkoepel NOC*NSF. Internationaal maakt SBN deel uit van de Europese Federatie (ESF) en de World Squash Federation (WSF).

Squash Bond Nederland (SBN) is een actieve sportbond. De bond zet zich in op het gebied van topsport en wedstrijdsport en biedt ondersteuning aan squashcentra en verenigingen. Daarnaast is de bond actief in het promoten van de squashsport bij verschillende doelgroepen.

SBN organiseert wedstrijden en toernooien in Nederland. Deze toernooien zijn te verdelen in clubtoernooien, open (ranglijst) toernooien, SBN ranglijsttoernooien, PSA en WISPA toernooien, Nederlandse Kampioenschappen en Internationale toernooien (Dutch Junior Open, Dutch Open, EK, WK).

Voor individuele leden biedt SBN deelname aan wedstrijden en toernooien, cursussen en opleidingen, een plaats op de ranglijst en meer.


fysiovdvegt

Een onhandige sportblessure. Lichamelijke ongemakken door een verkeerde houding. Overbelasting. Een ongeluk gehad en weer opkrabbelen. Niets is zo vervelend als pijn bij bewegen. Het heeft invloed op je hele dag, op je houding, op je gehele doen en laten. Pijn. Daar wil je zo snel mogelijk vanaf. Begrijpelijk!

Aangenaam kennis te maken: Fysiotherapie Van der Vegt. Een kleine praktijk gespecialiseerd in nek-, schouder- en rugklachten, het behandelen van sportblessures, revalidatie na operaties en fysiotherapie bij long- en hartproblemen. Bij mij ben je aan het juiste adres voor professioneel advies, behandeling en begeleiding.


rtczwolle De trainingen op een regionaal Talentencentrum ( RTC) zijn bedoeld voor de beste jeugdsquashers in de verschillende jeugdcategorieën. Het doel van de RTC trainingen is om de aanwezige talent maximaal tot ontplooiing te brengen. De RTC’s zijn uiteindelijk gericht op topsquash. De trainingen worden verzorgd door Dagmar Vermeulen.

 

 

 


start2move Start2Move is het grootste en snelst groeiende Fit!vak erkende opleidingscentrum van Nederland en gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen en trainingen op het gebied van Fitness, Health en Sport.


“Samen zorgen dat de puzzelstukjes op hun plek vallen!”

Janna Siepel
janna.siepel@gmail.com
06-22078944

 

 


GazGas is dé Zwolse wielervereniging en is aangesloten bij de KNWU.

We zijn in 2001 als studenten wielervereniging begonnen, maar sinds eind oktober 2010 zijn wij een algemene wielervereniging. Dus niet alleen meer voor (oud)studenten en medewerkers van Windesheim, maar voor iedereen. Studenten zijn nog steeds meer dan welkom!

Deel dit bericht