Personal Training

Personal Training biedt u persoonlijke begeleiding bij het fitnessen. Bij u thuis of op een sportschool in de buurt. Of u nu wilt afvallen, uw conditie of coördinatie wilt verbeteren, sterkere of grotere spieren wilt, met een personal coach aan uw zijde behaalt u sneller uw doelstellingen en traint u efficiënter.

Wat is Personal Training?
Personal Training is trainen onder begeleiding van een professionele instructeur. Gedurende de tijd dat u in de sportschool bent, is “uw“ Personal Trainer erbij. De trainer zorgt ervoor dat er een persoonlijk trainingsprogramma voor die dag aanwezig is. Hij baseert deze training op de resultaten van de vorige training en uw wensen en doelstellingen. Er wordt uiteraard rekening gehouden met externe factoren zoals werk en privé.

Wat kunt u verwachten van de Personal Trainer bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle?
De taken van de Personal Trainer bestaan o.a. uit informeren over hoe te beginnen met sporten, hoe dit op een verantwoordelijke manier uit te voeren en u in dit proces te begeleiden en te motiveren. Het geven van adviezen op het gebied van voeding, medische klachten en leefstijladviezen behoort ook tot het takenpakket van de Personal Trainer.
De Personal Trainer helpt u uw leven gezond in te richten!

Wat zijn de voordelen van Personal Training?

  • Elke training wordt op maat gegeven. Er wordt hierbij rekening gehouden met uw uitgangspunten. Personal Training is dus toegankelijk voor iedereen op elk gewenst niveau.
  • U heeft een eigen Personal Trainer die voor u aanwezig is. Deze trainer is gespecialiseerd in de doelen die u wilt behalen.
  • De trainingen worden op afspraak gemaakt; er is dus altijd tijd voor u.
  • Elke training worden uw resultaten met u besproken, zodat u op de hoogte bent van uw vooruitgang en u gemotiveerd blijft.
  • Er wordt elke twee maanden een conditietest of krachttest gedaan. Door deze periodieke test blijft u op de hoogte van uw voortgang. In overleg kan deze test vaker gedaan worden en de resultaten met u besproken worden.

Hoe kunt u starten met Personal Training?
Voor u begint wordt er een intakegesprek gehouden om uw doelstellingen te bepalen. Tijdens dit intakegesprek wordt u een aantal vragen gesteld om uw sportverleden, uw eventuele blessures en doelstellingen in kaart te brengen. Na het intakegesprek wordt een Personal Trainer aan u toegewezen die u begeleidt om uw doelstellingen te realiseren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag verder!
info@squashzwolle.nl

Deel dit bericht