Ruimte huren / Feesten & Partijen

ruimtehuren1Sportieve Vergadering?
Bent u op zoek naar een vergaderruimte en/of bedrijfsuitje? Bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle bieden wij u de mogelijkheid om uw wensen samen te stellen.

Wij hebben op de tweede verdieping een vergaderruimte incl. beamer en Wifi, die wij voor u gereed kunnen maken. Tevens hebben wij een horeca assortiment met een uitgebreide lunchkaart. Op de begane grond hebben wij 8 squashbanen én een fitnessruimte, boven hebben wij nog een spinningzaal en een groepsleszaal.
Wij verhuren onze vergaderruimte los met de optie om uw vergadering uit te breiden naar een teambuildingsochtend/middag met o.a. een sportactiviteit en lunch.

Wilt u meer informatie dan kunt u terecht bij Dagmar Vermeulen via dagmar@squashzwolle.nl.

Sportief kinderfeestje?
Is uw kind enorm sportief en weet u niet wat u met zijn/haar kinderfeestje wilt doen? Wij hebben een ontzettend leuke oplossing.
Op woensdag, vrijdagmiddag of zaterdag de gehele dag is er de gelegenheid om het kinderfeestje bij ons te houden. Wij organiseren en begeleiden het feestje van binnenkomst tot het einde.

kinderfeest2

Wat bieden wij: Een compleet verzorgd sportief kinderfeestje waarbij u kunt kiezen uit een middag vol met activiteiten zoals squash, soccersquash en kinderfitness o.l.v. een gediplomeerd instructeur.
Een kinderfeestje is geen feestje als er ook een lekkere snack aanwezig is. Na het sporten hebben wij onbeperkt limonade, frites en één kroket of frikandel met saus naar keuze voor alle kinderen en evt. begeleiders
De kosten voor deze middag zijn €12,00 per kind (minimaal 8 kinderen)
Na afloop van het kinderfeestje ontvangen alle deelnemers een sportcertificaat.

Voor meer informatie en uitbreidingsmogelijkheden zoals taart eten, kunt u terecht bij Dagmar of stuur een mailtje naar: info@squashzwolle.nl

kinderfeest1

Deel dit bericht