Sportartikelen

In ons centrum verkopen we diverse squash- en sportartikelen van hoge kwaliteit. Leden en competitiespelers hebben bij aankoop van deze artikelen tevens recht op riante kortingspercentages. Zo ontvangen jaarleden 10% korting op alle sportartikelen met een waarde hoger dan €49,95. Competitiespelers van de SBN of Euregio ontvangen zelfs 15% korting op sportartikelen vanaf €49,95.

Squashrackets

Squash & Cardiofit Centrum Zwolle verkoopt squashrackets van verschillende topmerken zoals Dunlop, Salming, Oliver en Harrow. Per merk zijn een aantal modellen voorhanden in verschillende prijsklassen, waardoor er genoeg keuze is voor squashers van elk niveau. Een ander groot voordeel is dat rackets bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle eerst getest kunnen worden, alvorens tot de aankoop wordt overgegaan. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat onze klanten het juiste racket kopen.

Tijdens het competitieseizoen bieden we daarnaast ook nog elke maand een hoogwaardige racket aan tegen een zeer voordelige prijs. Hierop ontvangen leden en competitiespelers daarom geen extra korting.

Squashschoenen

Ook uit het brede aanbod van indoorschoenen hebben we een selectie gemaakt met diverse high-end squashschoenen van onder andere Eye, Hi-tec, Oliver en Salming. Deze verschillende schoenen zijn in principe in alle gangbare maten op voorraad of kunnen indien nodig op zeer korte termijn besteld worden. Wil jij weten waar je precies op moet letten bij de aankoop van goede en duurzame squashschoenen? Ons personeel helpt je graag om het juiste model te vinden.

Accessoires

Naast een squashracket en goede (squash)schoenen zijn er nog meer spullen onmisbaar om extra te genieten van een fanatiek potje squash. Om te beginnen natuurlijk een goede squashbal. Wij verkopen squashballen van het merk Dunlop en Oliver, in verschillende uitvoeringen voor spelers van alle niveaus. De aanschaf van een nieuwe squashbal kost bij ons slechts €4,75. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe grips, snaren, tassen en andere squashaccessoires zoals kleding. Twijfelt u over een aankoop, laat u dan eerst goed informeren door ons deskundige personeel.

 

 

 

 

Deel dit bericht