Sportartikelen

Squash & Cardiofit Centrum Zwolle verkoopt diverse sportartikelen, waarbij er diverse kortingsmogelijkheden zijn. Jaarleden ontvangen 10% korting op sportartikelen vanaf €49,95. Competitiespelers van de SBN of Euregio ontvangen 15% korting op sportartikelen vanaf €49,95.

Squashrackets
Squash & Cardiofit Centrum Zwolle voert squashrackets van de merken Dunlop, Saxon, Oliver en Harrow. Per merk zijn een aantal modellen voorhanden in verschillende prijsklassen, waardoor er genoeg keuze is voor squashers van elk niveau. Een ander groot voordeel is dat rackets bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle eerst getest kunnen worden, alvorens tot de aankoop wordt overgegaan, zodat wij er zeker van zijn dat onze klanten het juiste racket kopen.

Tijdens het competitieseizoen hebben wij tevens een racket van de maand, welke tegen een zeer scherpe prijs wordt aangeboden.

Squashschoenen
Squash & Cardiofit Centrum Zwolle heeft een keuze gemaakt uit het grote aanbod van indoor schoenen en biedt daardoor diverse topmodellen squashschoenen aan van o.a. Oliver, Salming en Hi-Tec. Deze verschillende schoenen zijn in principe in alle gangbare maten op voorraad en kunnen indien gewenst op korte termijn besteld worden.

Squash accessoires
Naast een squashracket en goede (squash)schoenen is ook een squashbal een onmisbaar attribuut bij een partijtje squash. Wij verkopen squashballen van het merk Dunlop en Wilson, die voorhanden zijn in verschillende uitvoeringen voor spelers van alle niveau’s. Laat u adviseren door onze medewerkers als u voor het eerst gaat squashen. Ook grips, snaren, kleding, tassen en andere squashaccessoires zijn bij ons te koop.

Fitnessaccessoires:
Wij verkopen diverse hardslagbanden en horloges van het merk Polar.

Deel dit bericht