Stay Fit Senior

IMG_1042Bewegen is gezond! Zo verminderd het de risico’s op een aantal ouderdomsziekte zoals alzheimer en dementie. Behalve dat je van bewegen fitter en vitaler wordt is het ook de ideale gelegenheid om nieuwe sociale contacten op te doen.
Sinds jaar en dag is Squash & Cardiofit Centrum Zwolle de uitgelezen plek voor senioren (55+) die nog lekker in beweging willen blijven. Het makkelijk bereikbare sportcentrum bij winkelcentrum De Dobbe in de AA-landen heeft tevens alle denkbare aanpassingen gedaan om voor de senioren sporter een zo prettig en veilig mogelijke omgeving te creëren.  Gemoedelijkheid, saamhorigheid en gezelligheid staan bij Squash & Cardiofit centrum Zwolle hoog in het vaandel.

Op 3 momenten in de week worden er groepstrainingen aangeboden. Samen met andere senioren doe je uitdagende fitness oefeningen aangepast op jouw niveau. Altijd onder begeleiding van een van de gediplomeerde trainers.  Na elke training staat er een welverdiend kopje koffie klaar voor de groep, aangeboden door het centrum.  Deze trainingen zijn momenteel op maandag en donderdagochtend en dinsdagmiddag.

Bij Squash & Cardiofit centrum Zwolle haal je het beste uit jezelf! Voor meer informatie 038-4548485.

senior1

 

Deel dit bericht