Trainingen/Squashles

Squash heeft een relatief laagdrempelig karakter, daardoor is het een leuke en intensieve sport voor zowel beginners als meer gevorderde sporters. Als je de basisregels en technieken kent kan je al snel aan de slag op de squashbaan. Toch kiezen veel sporters ervoor om door middel van lessen zichzelf te verdiepen in de squashsport om het beste uit zichzelf te halen en optimaal van het spelletje te genieten. Zeker nieuwe squashers zullen al na één les een wereld van verschil merken als een gediplomeerd instructeur ze helpt bij het goed uitvoeren van de basistechnieken en het juist positioneren in het speelveld. Maar ook gevorderde spelers kunnen hun spel perfectioneren door regelmatig met een ervaren instructeur de baan op te gaan.

Bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle werken een handvol instructeurs die niet alleen beschikken over de juiste diploma’s, maar daarnaast ook constant bezig zijn om zichzelf te ontwikkelen. Dit team staat onder leiding van hoofdtrainster Dagmar Vermeulen; voormalig topspeelster op het internationale circuit en in de nationale damesselectie. Na haar actieve carrière heeft ze brede trainerservaring opgedaan als assistent-coach bij de nationale jeugdselecties en regiotrainer bij Squash Bond Nederland.

Om het volgen van lessen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken bieden wij bij Squash & Cardiofitcentrum Zwolle een gevarieerd les aanbod met voor ieder wat wils. Dit aanbod bestaat uit:

  • Privéles (max. 2 personen)
  • Teamtraining
  • Groepslessen

Privéles                                                                           

Dit is de meest flexibele vorm van squashles die wij aanbieden. In deze lessen ga je één op één (of samen met een squashpartner) aan de slag met een instructeur. In overleg met jou zal de trainer een persoonlijk lessenplan opstellen dat naadloos aansluit bij je niveau en ambities.

Een privéles duurt 45 minuten en is op verschillende momenten in de week te boeken. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie of mailen naar info@squashzwolle.nl.

 

Teamtraining

Als je interesse hebt in het volgen van een reeks teamtrainingen kan je contact opnemen met info@squashzwolle.nl. Dagen en tijden zijn altijd in overleg.Heb je een vast clubje squashvrienden met wie je graag gezamenlijk wil lessen? Dan is deze trainingsvorm ideaal voor jullie. Teamtrainingen worden aangeboden aan groepen van vier tot zes personen. Een instructeur zal samen met jullie een lessenplan opstellen waarbinnen de wensen en niveaus van alle spelers goed tot hun recht komen. Dat vergt extra tijd en aandacht dus teamsessies duren altijd 60 tot 90 minuten en het afnemen van een 10 lessenkaart is verplicht.

 

Groepslessen

Squash groepsles

Gedurende het jaar worden in verschillende periodes ook groepslessen squash aangeboden. Hierbij komen op basis van een vooropgezet rooster verschillende squash thema’s aan bod. Denk hierbij zowel aan techniek als aan tactiek. Om de lessen relevant en leerzaam te houden kunnen spelers zich inschrijven op hun eigen niveau. Voor elke categorie zijn er verschillende dagen en tijdstippen in de week beschikbaar.

Voor het huidige aanbod aan groepstrainingen kunt u informeren bij de receptie. Inschrijven kan vervolgens via het online reserveringsysteem (www.squashzwolle.baanreserveren.nl). De kosten van de les dient u direct veilig en online via iDeal te voldoen.

 

Deel dit bericht