Trainingen/Squashles

Squash is fysiek een intensieve sport maar tegelijkertijd heeft het een hele lage drempel zodat iedereen het vrij gemakkelijk kan beoefenen. Natuurlijk is het wel essentieel om een basis van de spelregels, techniek en tactiek onder de knie te hebben zodat je optimaal van je squash kan genieten. De beginner leert de basistechnieken en al na één les is het resultaat in het spel merkbaar. De gevorderde speler kan zijn of haar tactiek en techniek verder perfectioneren.

De hoofdtrainer van onze club is de gekwalificeerde trainster Dagmar Vermeulen; voormalig internationale speelster en speelster van het nationale team. Tevens is zij assistent coach bij de Nationale jeugdselectie en Regiotrainer bij Squash Bond Nederland. Dagmar Vermeulen heeft op de club assistentie van diverse gecertificeerde trainers Jasper Evers en Nick Kamperman. Zowel de beginnende als gevorderde squasher bieden wij verschillende mogelijkheden aan, zoals:
– privéles
– groeps-, competitietrainingen
– jeugdtraining
– kidsinstuif

Privéles
IMG_2281
Op diverse momenten in de week zijn er privelessen te boeken. Dit kan zowel overdag als in de avonduren. De lestijd bij een privéles bedraagt 45 minuten aan max. 2 personen. U kunt per les afspreken of een lessenreeks nemen.
Voor niet leden wordt er een extra aangepast uurtarief  gerekend.

 

 

 

Groeps-, competitietraining

IMG-20160210-WA0006

Deze trainingen worden op vaste tijdstippen gegeven en zijn op basis van minimaal 10 trainingen.
Een groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. De lessen kunnen 60 of 90 minuten duren. Het tijdstip wordt in overleg vastgelegd.

 

 

 

 

Jeugdtraining

IMG_0686Elke maandag- en woensdagmiddag wordt er in groepsverband jeugdtraining gegeven aan kinderen die een Junior squashabonnement hebben. 1x Per week les zit bij het abonnement in. Voor 2x per week les betaal je €10 per maand extra.
De trainingen vinden plaats van 16:30-17.30 uur.
Tevens is het voor de jeugd mogelijk om tegen een speciaal tarief privéles te krijgen en/of extra groepstrainingen.

Wilt u meer informatie ontvangen en of een afspraak maken voor een les stuur een mail naar dagmar@squashzwolle.nl.

 

Kidsinstuif (zondagochtend in de even weken, 4-7 en 8-11 jaar)

Wat kunt u verwachten van deze instuifochtend. Plezier en op een speelse manier zullen er spelletjes en oefeningen gedaan worden om deze kids voor te bereiden op deze leuke en flitsende racketsport squash.

Er zullen veel balvaardigheden en coördinatie oefeningen gedaan worden squash gerelateerd met als afsluiting natuurlijk een “squashpotje”. Alles onder leiding van onze gediplomeerde squashtrainster en een eventuele stagiair.

Op de zondag is er in de even weken de Instuif Jeugdsquash (10/24 februari, 10/24 maart etc)  9.00-10.00 uur ( 4-7 jaar) en van 10.00-11.00 uur (8-11 jaar). U kunt uw zoon of dochter opgeven bij de receptie of stuur een mailtje naar info@squashzwolle.nl. Voor deze ochtend is geen abonnement nodig, de kosten zijn €5,- per keer inclusief materiaal gebruik (racket + bril) en een lekker glas ranja. Heeft u buren, vrienden of kennissen met kinderen in deze leeftijd categorie die hier ook misschien interesse in hebben. Deze zondag ochtenden is voor alle kinderen van deze leeftijd.

De trainingen worden begeleid door Clarissa Kleinhuis; jullie als ouders zijn natuurlijk van harte welkom om zelf te komen squashen, fitness of spinnig (op eigen kosten). Of u kunt lekker genieten aan de bar of de lounge grot , zodat u op gepaste afstand uw zoon of dochter kan bekijken.

Deel dit bericht