Scholen & Bedrijven


Squash & Cardiofit Centrum Zwolle: Meer sportmogelijkheden onder één dak!

Cardiofitness, krachttraining, circuittraining, Muay-Thai, bootcamp, cycling, powergym en uiteraard squash.

Wij willen u graag wijzen op al onze activiteiten, variërend van squash en fitness tot groepslessen. Na de uitbreiding van de mogelijkheden is het aanbod nog groter en beter dan voorheen. Onze gunstige prijzen, speciaal voor scholen, maakt het heel interessant om bij ons te komen sporten. Wij kunnen uw sportactiviteit in z’n geheel verzorgen tot wel 80 leerlingen tegelijk. U kunt uw eigen samenstelling maken van al deze sporten voor een periode. Tevens is het mogelijk om de groepsleszaal en cycle room te huren zonder instructeur, waarbij de lessen verzorgd worden door een eigen instructeur.

Wij staan u graag te woord om samen met u het juiste programma op te stellen.

Wilt u al uw plannen vastleggen voor komend schooljaar neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. info@squashzwolle.nl

scholen

Wilt u namens uw werkgever met gemiddeld 40% belastingvoordeel gaan squashen of fitnessen? Squash & Cardiofit Centrum Zwolle is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan squashen of fitnessen!
Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

Bedrijfsfitness Nederland
Postadres Postbus 842, 8440 AV Heerenveen
Telefoon 0513 – 633 111
Fax 0513 – 636 050
Email info@bfnl.nl
Internet       www.bedrijfsfitnessnederland.nl