Belangrijk nieuws omtrent lidmaatschappen

Beste sporter,

Zoals u inmiddels weet, zijn wij gesloten tot in ieder geval 28 april. Dit ondanks de aangescherpte maatregelen welke op de persconferentie van het kabinet op 23 maart 2020 kenbaar werden gemaakt.

Wij zijn ons bewust van het ongemak dat u niet bij ons kunt sporten. Echter, vragen wij u als lid om enig begrip en coulance omtrent deze nieuwe en uitzonderlijke situatie. Immers is het voor iedereen een moeilijke periode.

Ondertussen hebben wij van enkele leden het bericht ontvangen om geen gebruik te maken van “bevriezing” van zijn of haar lidmaatschap. Een gebaar van steun die uiteraard zeer gewaardeerd wordt. Echter, willen wij u deze mogelijkheid toch graag bieden.

Wat moet u doen?

Heeft u bij ons een lidmaatschap welke loopt via een automatisch incasso?
De maand april wordt zoals eerder gecommuniceerd wél geïncasseerd. Indien het kabinet besluit om sportcentra langer te sluiten dan 6 april, zal uw lidmaatschap automatisch “bevroren” worden per 1 mei 2020. Uiteraard zal er een passende compensatie plaatsvinden t.a.v. de maand april.
Wilt u echter afzien van het “bevriezen” van uw lidmaatschap of wilt u ons op een andere manier ondersteuning bieden? Dan vragen wij u om een mail te sturen met uw lidnummer, voor- en achternaam naar administratie@squashzwolle.nl.

Beschikt u over een abonnement waarbij u het bedrag voor 5 of 12 maanden vooruit heeft betaald?
U kunt uw abonnement laten “bevriezen”. Uw abonnement zal bevroren worden vanaf 1 april 2020 tot het moment dat onze deuren weer open mogen. Wilt u hiervan gebruik maken? Stuur ons dan uiterlijk voor maandag 20 april 2020 een mail naar administratie@squashzwolle.nl, met daarin uw lidnummer, voor- en achternaam.

Nogmaals danken wij u voor uw begrip en medewerking in deze uitzonderlijke situatie. Houd onze website en sociale media in de gaten voor verdere informatie.

Ten slotte wensen wij u en uw dierbaren veel sterkte en gezondheid toe in deze moeilijke tijd.

Met sportieve groet,

Mikel van der Vegt
Administratief medewerker