BLIJF GEZOND, BEDEK JE MOND

Vanaf vandaag, 1 december 2020, is het ook bij Squash & Cardiofit centrum Zwolle verplicht om een mondkapje te dragen wanneer u zich door ons centrum beweegt en niet aan het sporten bent. Kort samengevat betekent dat voor u het volgende:

U draagt WEL een mondkapje wanneer u zich verplaatst door de algemene ruimte van ons centrum. Bij binnenkomst en vertrek, maar óók als u tijdens uw work-out een bezoek brengt aan het toilet of een drankje to-go wil bestellen aan de bar.

U hoeft echter GEEN mondkapje te dragen tijdens het squashen of wanneer u bezig bent in de fitness / groepsleszalen. Ook als u een korte rust pauze neemt én zich niet door het centrum verplaatst is een mondkapje niet verplicht.  

Ons personeel zal uiteraard het goede voorbeeld geven door een mondkapje te dragen wanneer zij zich door het centrum bewegen, maar ook hierbij geldt een uitzondering voor instructeurs die actief les of begeleiding geven.  We vragen u dan ook om altijd de instructies van ons personeel op te blijven volgen.

Bedenk u dus goed dat het dragen van een mondkapje verplicht is bij uw volgende bezoek aan ons centrum anders moeten we u helaas de toegang ontzeggen.