FAQ CORONAVIRUS

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte is de maatregel, welke gelden voor sportcentra en andere gelegenheden, verlengt tot in ieder geval 28 april 2020. Zoals beloofd houden wij u op de hoogte omtrent het coronavirus.
Dit betekent helaas dat wij onze deuren, in ieder geval tot en met 28 april moeten sluiten. Wat voor gevolgen heeft dit voor u als lid en wat zijn uw mogelijkheden om toch fit te blijven in deze periode. Lees daarvoor snel hieronder voor meer informatie omtrent uw lidmaatschap en mogelijkheden tot sporten.

Lidmaatschap

V: Is het centrum open?
A: Nee, vanwege de corona-maatregelen zijn wij in ieder geval gesloten tot en met 28 april 2020.

V: Wat betekent dit voor mijn lidmaatschap?
A: Nu bekent is gemaakt dat de maatregelen verlengt zijn tot in ieder geval 28 april 2020 kunt u uw lidmaatschap laten “bevriezen”.

V: Hoe laat ik mijn lidmaatschap “bevriezen”?
A: Voor leden welke een automatisch incasso hebben wordt het lidmaatschap per 1 mei automatisch stop gezet. Leden welke een vooruit betaald lidmaatschap hebben kunnen een mail sturen naar administratie@squashzwolle.nl met zijn of haar voor- en achternaam om het lidmaatschap te laten bevriezen per 1 april 2020.

V: Waarom is de maand april geïncasseerd ondanks dat het centrum dicht is?
A: Zoals gecommuniceerd in een eerder bericht hebben wij besloten om de maand april toch te incasseren, op het moment van incasseren was de genomen maatregeling omtrent verlengen nog niet bekend. Wij zijn bewust van dit ongemak. Echter, vragen wij toch om uw begrip omtrent deze nieuwe en uitzonderlijke situatie. De eerst volgende maand zal niet geïncasseerd worden indien het centrum weer geopend is om te sporten.
Dit betekend dat u het reeds betaalde bedrag van de maand april als saldo tegoed houdt. Gaat u a.u.b. de maand april niet storneren i.v.m. veel administratieve onduidelijkheden.

V: Mijn lidmaatschap is (bijna) verlopen, wat nu?
A: Indien uw lidmaatschap (bijna) verlopen is, kunt u twee dingen doen. U kunt uw lidmaatschap verlengen bij ons aan de balie wanneer het centrum weer open is. Echter, u kunt uw lidmaatschap ook nú bij ons verlengen door middel van een bankoverschrijving.

Wij hebben tijdelijk een actie voor leden die nu al hun lidmaatschap willen verlengen. Wanneer u verlengt met 5 maanden mag u een gratis introducé meenemen om te sporten. Indien u verlengt met een jaar wordt je lidmaatschap gratis met 1 maand verlengd.

V: Ik wil mijn lidmaatschap verlengen, wat moet ik doen?
A: Stuur een mail naar administratie@squashzwolle.nl met uw voor- en achternaam met daarbij uw voorkeur voor abonnementsvorm. U vervolgens uw abonnementskosten overmaken per bank op onderstaand bankrekeningnummer.

Squash Zwolle B.V.
NL41 RABO 0312 242 026

Uiteraard gaat uw lidmaatschap pas in wanneer wij onze deuren weer mogen openen.

V: Kan ik Squash & CardioFit Centrum Zwolle steunen tijdens de corona-maatregelen?
A: Uiteraard is dit mogelijk. Dit wordt door ons zeer gewaardeerd tijdens deze moeilijke tijden.

V: Hoe kan ik Squash & CardioFit Centrum Zwolle ondersteunen tijdens deze corona-maatregelen?
A: U kan ons op verschillende manier ons ondersteunen. Hieronder zijn enkele voorbeelden.

• U maakt geen gebruik van uw recht om uw lidmaatschap te bevriezen. Indien u dit wenst graag een mail sturen naar administratie@squashzwolle.nl.
• U geeft toestemming om de incasso door te laten gaan. U kunt er ook voor kiezen om een gedeelte van de incasso door te laten gaan. Indien u dit wenst graag een mail sturen naar administratie@squashzwolle.nl.
• Indien uw lidmaatschap (bijna) is verlopen, kunt u uw lidmaatschap verlengen met behulp van een bankoverschrijving. Voor meer informatie zie hiervoor “Mijn lidmaatschap is (bijna) verlopen, wat nu”.
• U maakt gebruik van onze actie om uw racket te laten bespannen. Voor meer informatie klik hier.
• U maakt gebruik van onze actie om fitness materialen te huren voor een gereduceerde prijs. Voor meer informatie klik hier.
• Interesse in een nieuwe squashracket? Wij bieden 20% korting aan op de huidige racket collectie, wilt u meerdere rackets dan loopt de korting hoger op. Interesse? Stuur een email naar dagmar@squashzwolle.nl.

Thuis sporten

V: Hoe kan ik (thuis) sporten terwijl het centrum gesloten is?
A: Wij faciliteren meerdere manieren om u als lid te helpen bij het (thuis) sporten. Zie hieronder de mogelijkheden.
• Wij posten via Facebook en Instagram verschillende tips en oefeningen omtrent het (thuis) sporten, voor zowel fitness als squash!
• Via Facebook en Instagram live geeft een van onze instructeurs een groepsles Bodypump, Pilates of een andere groepsles.

Indien u ons nog niet volgt via Facebook of Instagram klik dan hier voor Facebook en of hier voor Instagram.

• Wij bieden u de mogelijkheid om fitness materialen te huren voor een gereduceerde prijs. Klik hier voor meer informatie.
• Via Technogym kunt u de app Mywellness downloaden. Hier staan verschillende video’s om (thuis) te kunnen sporten. Hier later meer informatie over.

• My Wellness app
Nog meer online trainingsmogelijkheden voor onze leden om thuis uit te voeren! Wij hebben intussen een aantal programma’s voor jullie klaargezet, voor zowel de beginnende, gevorderde en expert sporter en een persoonlijk programma ‘Total Body Workout” waarbij instructrice Lotte te zien is bij alle oefeningen.
Op persoonlijk verzoek kunnen er trainingsprogramma’s op maat gemaakt worden, waarbij onze instructeurs de oefeningen zichtbaar in de app uitvoeren! Interesse stuur een email naar Lotte@squashzwolle.nl.
Registreer je snel via deze link en download pas daarna de app op uw telefoon.

• Indien u niet zeker weet of u de oefeningen goed uitvoert of net die steun in de rug mist. Wij gaan starten met een Personal Training op afstand. Een van onze instructeurs zal met behulp van Skype of FaceTime uw begeleiden terwijl u thuis de oefeningen uitvoert.
Heeft u interesse stuur een email naar info@squashzwolle.nl.

Staat uw vraag er niet bij? Stuur ons gerust een mail naar info@squashzwolle.nl met uw vraag en dan proberen wij deze zo snel mogelijk te beantwoorden.