JEUGDSQUASH

Squash Zwolle staat al jaren in de regio bekend als club welke veel aandacht geeft aan de jeugd. Kinderen kunnen al vanaf 4 jaar bij ons terecht!

Reguliere jeugdtrainingen:
Op de woensdag en vrijdag vinden de reguliere jeugdtrainingen plaats o.l.v. headcoach Dagmar Vermeulen
Dit is voor kinderen vanaf 10 jaar, tijdens deze groepstrainingen wordt er aandacht gegeven aan techniek en tactiek, waarbij het speelplezier zeer belangrijk is. Bij een jeugdlidmaatschap mag de jeugdspeler op de dalmomenten vrij squashen en kan men kiezen uit een abonnementsvorm van 1 of 2 groepstrainingen per week.

Kidsinstuif
Deze is voor kinderen vanaf 4 jaar op de vrijdagmiddag van 15.30-16.30 uur. Wat kunt u verwachten van deze instuifmiddag? Op een speelse manier zullen er spelletjes en oefeningen gedaan worden om de kids voor te bereiden op de leuke en flitsende racketsport SQUASH. Plezier staat deze ochtend voorop. Er zullen veel balvaardigheden en coördinatie oefeningen gedaan worden die squash gerelateerd zijn. Uiteraard zal er ook echt gesquasht worden. Dit alles onder leiding van onze gediplomeerde squashtrainer Sami en ondergetekende

Voor deze trainingen is geen abonnement nodig. De kosten zijn € 5,- per keer inclusief materiaal gebruik en een lekker glas ranja.

Wilt u meer informatie over jeugdtrainingen of wilt uw kind aan aantal proeflessen ( gratis) mee doen, neem dan contact op met Dagmar@squashzwolle.nl

Prijzenlijst: Squash-Junior-Brochure-2021.pdf (squashzwolle.nl)