Lockdown 2.0

Beste sporter,

Op 14 december heeft het kabinet een nieuwe lockdown aangekondigd waarbij alle indoor sportlocaties helaas gesloten moeten worden. Hierdoor zijn ook wij genoodzaakt om onze deuren tijdelijk weer te sluiten en dit keer in ieder geval tot en met 19 januari 2021.

Wat houdt dit voor u in?
Wij zijn ons bewust van het ongemak dat u ondervindt omdat u niet bij ons kunt sporten. Echter wij vragen u als lid om enig begrip en coulance omtrent deze opnieuw bijzondere situatie op te brengen en wel door ons financieel te blijven ondersteunen. Het is immers voor eenieder van ons een moeilijke periode.

Desondanks geven wij u de mogelijkheid om uw abonnement tijdelijk stop te laten zetten tot en met 19 januari 2021.

Wat moet u doen?
Stuur uiterlijk woensdag 23 december 2020 een mail naar administratie@squashzwolle.nl indien u uw abonnement wilt laten “bevriezen”. Uw abonnement wordt daarmee per direct “bevroren” tot en met 19 januari 2021. De incassering van de maand januari wordt daardoor voor de mensen met een automatische incasso niet uitgevoerd.
Wilt u afzien van een “bevriezing” en ons hierdoor te blijven steunen dan hoeft u niets te doen. Wij waarderen deze steun dan natuurlijk enorm.

Toch sporten?
Wij zijn flink in de weer om jullie in beweging te houden!
Wij willen op een zéér laagdrempelige manier personal training aanbieden, in de buitenlucht.
Leden met een actief abonnement (of die deze weer activeren) betalen maar € 20,- per personal training of € 87,50 voor 5 lessen. Voor interesse of meer info? Mail info@squashzwolle.nl

Tevens zijn wij achter de schermen druk bezig om te kijken hoe wij het online groepslesaanbod vorm kunnen geven. In een eerdere periode hebben wij hiermee al de nodige ervaring opgedaan. Uiteraard gaan wij dit dan ook weer hervatten. Meer informatie hierover volgt nog. Houd daarom onze website en sociale media in de gaten voor het laatste nieuws.
Ten slotte danken wij u voor uw begrip en medewerking. Voor nu maar ook voor het afgelopen jaar in deze uitzonderlijke situatie.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een gezond, sportief 2021. Tot in het nieuwe jaar!

Met sportieve groet,

Dagmar Vermeulen
Algemeen Manager
Squash & Cardiofit Centrum Zwolle