Lockdown 3.0

Beste sporter,

Afgelopen weekend heeft het kabinet opnieuw een lockdown aangekondigd waarbij alle sportlocaties helaas gesloten moeten worden. Hierdoor zijn ook wij genoodzaakt om onze deuren weer tijdelijk te sluiten. Dit keer in ieder geval tot en met 14 januari 2022.

Ondanks de nieuwe maatregelen, proberen wij toch positief te blijven. De lockdown geeft ons namelijk de tijd en de ruimte om de transitie naar Victorium nog beter te laten verlopen, met uiteindelijk een nog mooier resultaat. We hopen u dan ook na 14 januari 2022 te mogen verwelkomen. Tot die tijd proberen wij jullie zoveel mogelijk op hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom deze transitie. Wil je echt niks missen? Volg ons op Facebook en Instagram. Let op: Vanaf heden heten wij Squash & Padel Centrum Zwolle.

Om in de positieve sferen te blijven. Onze shop blijft wél open, althans voor afhaal. Toch handig als u niet in staat bent geweest om een kerstcadeau te shoppen. Onze kast staat namelijk vol met top rackets en een gloednieuwe collectie schoenen. Al voorzien van cadeautjes, maar is je squashracket toe aan een nieuwe bespanning. Ook dit is geen probleem. Voor advies vragen wij u ons even te mailen naar info@squashzwolle.nl. Wij proberen u dan zo snel mogelijk te helpen.
Woont u in Zwolle dan komen wij het artikel met alle liefde bij u thuis afleveren.

Ten slotte wensen wij u alvast fijne feestdagen en een gezond, sportief 2022. Tot in het nieuwe jaar.