Nieuwe hoofdsponsor – AKRO

Het 1e dames team van Squash & Cardiofit Centrum Zwolle, welke uitkomt in de Squash Eredivisie, heeft een nieuwe hoofdsponsor, garagebedrijf AKRO.

Deze garage, gevestigd in Nijverdal, is dé garage in deze regio als het aankomt op onderhoud, reparatie, schadetaxatie of -herstel, maar ook voor in- en verkoop van auto’s en dergelijke.

Squash Zwolle en AKRO zijn geen onbekenden van elkaar. De dochter en zoon van het bedrijf AKRO zijn namelijk Daniek Krukkert & Dennis Krukkert Daniek Krukkert squasht al vanaf kleins af aan en word al vanaf haar 10e begeleid en getraind door Dagmar Vermeulen.
Hetzelfde geldt voor Dennis Kukkert welke tevens enkele jaren bij ons heeft lesgegeven als squash instructeur, maar daar zijn nieuwe studie verhuisd is naar het westen van het land.

Squash Zwolle heeft haar spelerslijst behoorlijk ge-updatet met een aantal buitenlandse dames. Jasmine Hutton (#42 WR), Katerina Tycova (#133 WR), Lea Barbeau (#109 WR) gaan samen met o.a. Dagmar Vermeulen, Daniek Krukkert en andere Zwolse dames, de strijd aan met de 7 andere Eredivisie teams. De kwalitatieve impuls komt niet alleen in de vorm van speelsters. In november verhuist Squash Zwolle namelijk naar een nieuwe locatie, waarbij zij zullen gaan spelen op een volledige glass court baan! Wat uniek is, waarbij tevens de wedstrijden  gestreamd worden.

Nieuwsgierig naar onze sponsor?  Check: https://www.akro.nl/

Meer info over de eredivisie: https://squasheredivisie.nl/