Sportief kinderfeestje

Is uw kind enorm sportief en weet u niet wat u met zijn/haar kinderfeestje wilt doen? Wij hebben een ontzettend leuke oplossing. Op woensdag, vrijdagmiddag of zaterdag de gehele dag is er de gelegenheid om het kinderfeestje bij ons te houden. Wij organiseren en begeleiden het feestje van binnenkomst tot het einde.

Wat bieden wij: Een compleet verzorgd sportief kinderfeestje waarbij u kunt kiezen uit een middag vol met activiteiten zoals squash, soccersquash en kinderfitness o.l.v. een gediplomeerd instructeur.
Een kinderfeestje is geen feestje als er ook een lekkere snack aanwezig is. Na het sporten hebben wij onbeperkt limonade, frites en één kroket of frikandel met saus naar keuze voor alle kinderen en evt. begeleiders.
De kosten voor deze middag zijn €12,00 per kind (minimaal 8 kinderen) Na afloop van het kinderfeestje ontvangen alle deelnemers een persoonlijk sportcertificaat.

Een volgend programma zou mogelijk zijn (tijden kunnen wat aangepast worden):
15.00 uur   Ontvangst met limonade en cake en het uitpakken van de cadeaus.
15.30 uur   Omkleden van de kids.
15.45 uur   1e gedeelte van de sportactiviteit = onderdeel naar keuze bv squashclinic.
16.30 uur   Limonade pauze.
16.45 uur   2e gedeelte van sportactiviteit = onderdeel naar keuze bv squashtoernooi.
17.30 uur   Limonade pauze, omkleden en douchen.
18.00 uur   Frites met snack’s eten en limonade drinken.

Voor meer informatie en uitbreidingsmogelijkheden zoals taart eten, kunt u terecht bij Dagmar of stuur een mailtje naar: info@squashzwolle.nl

Bekijk deze video om alvast een impressie te krijgen.