Squash Zwolle gaat verhuizen

Beste sporter,

Dit jaar gaat het dan toch echt gebeuren. Na een aantal jaren van onzekerheid gaan wij “Squash & Cardiofit Centrum Zwolle” verhuizen naar een prachtige nieuwe locatie.

Eind vorig jaar is de eerste paal geslagen van een nieuw multifunctioneel sportcomplex genaamd Victorium. Dit Multifunctionele sportcomplex, gelegen aan de Boerendanserdijk, bestaat o.a. uit vier sporthallen, een turnhal (vijfde turn topsport turnlocatie van Nederland) , een high segment Fitness door Peppergym , een Sportperformance centre ( waar o.a. Fysio 038 gevestigd is), een tweetal groepsleszalen, een grote horeca, een SPORTCAFÉ en natuurlijk een squash centrum met mogelijk ook nog een aantal padelbanen en zeer waarschijnlijk een spinningruimte met onze eigen fietsen.

Dat betekent voor ons centrum ook dat we ervoor gekozen hebben meer te gaan focussen op de racketsport. We denken daarin onderscheidend te kunnen zijn. Meer dan in het fitness, daarin is de afgelopen jaren toch een ander soort markt ontstaan om ons heen dan waar wij ons onderscheidend kunnen en willen profileren. Hoe lief al onze sporters ons ook zijn.
Hoewel nog niet alles helder is en er nog onduidelijkheid bestaat over het daadwerkelijke moment van overgang en de invulling van de diverse ruimtes en zalen binnen het pand, willen we jullie alvast informeren over de zaken die al wel duidelijk zijn. Zodat jullie geïnformeerd zijn, maar ook binnen mogelijkheden jullie eigen afwegingen en keuzes kunnen gaan maken binnenkort.
De squashleden en passanten kunnen straks squashen en relaxen in de horeca op de nieuwe locatie, waarbij wij maar liefs 10 squashbanen krijgen, waarvan 1 full glasscourt. Uniek in Nederland.  Natuurlijk gaan we ook aan uitgebreid aanbod van trainingsmogelijkheden aanbieden. Zowel voor het squash zelf als op het fysieke en conditionele vlak. Want lekker squashen en leven doe je volgens ons als je fit en gezond bent.

Voor de fitness-, circuit- en senior-fit leden, voeren wij momenteel gesprekken binnen Victorium om daar deze activiteiten mogelijk voort te kunnen zetten, echter is er nog geen vanzelfsprekendheid dat dit ook kan.

De doelstelling is dat op 1 oktober al onze leden en passanten terecht kunnen op onze nieuwe locatie. De oude locatie zal een andere functie krijgen.

Zodra wij meer nieuws en duidelijkheid hebben over de invulling en mogelijkheden en onmogelijkheden over hoe de transitie eruit komt te zien en wat dat voor jou specifiek betekent, zullen wij jullie direct informeren. Via onze social media kunt u de vorderingen van de bouw volgen.

Mochten er vragen zijn dan kunnen jullie bij mij terecht.

Dagmar Vermeulen
Manager Squash & Cardiofit Centrum Zwolle