Uitnodiging Squash Fit jeugd trainingen

Beste ouders en of verzorgers,

Goed nieuws! De jeugd (tot en met 18 jaar) mag weer (buiten) sporten en van deze mogelijkheid gaan wij gebruik maken! Wij willen uw zoon of dochter en zijn of haar vriendjes/ vriendinnetjes, broertjes en zusjes in de leeftijd tot en met 18 jaar met deze mail uitnodigen voor Squash Fit Trainingen om weer sportief aan de slag te gaan.

Voor de jeugd van 8 tot en met 12 jaar geldt geen 1,5 meter regeling. Voor de jeugd tot en met 18 jaar is deze regeling wel van toepassing. Wij zullen tijdens de training hier rekening mee houden. De trainingen zullen plaatsvinden op woensdag van 15:30 tot 17:30 uur.

·         Jeugd van 8 tot en met 12 jaar; woensdag van 15:30 – 16:30 uur

·         Jeugd van 13 tot en met 18 jaar; woensdag van 16:30 – 17:30 uur.

Wij hebben een lesprogramma gemaakt met verschillende lessen waarbij coördinatie, snelheid, kracht, conditie, racket skills centraal staan. De lessen zijn niet alleen geschikt voor squashers, maar ook voor jeugd die het gewoon leuk vindt om lekker te sporten. Neem dus vooral een sportmaatje mee!

De trainingen zullen rondom het centrum gegeven worden. Daarnaast zullen er geen kosten aan de trainingen verbonden worden (tot het centrum officieel weer open is).
Na 19 mei bekijken wij hoe wij verder gaan, dit aan de hand van de gestelde maatregelen van de overheid.

In lijn met het advies van de overheid, is aanmelden voor de trainingen verplicht. Daarnaast zijn er nog diverse andere voorwaarden waaraan we met elkaar moeten voldoen. Zie hiervoor de bijlage.

Voor opgave of verdere vragen kun je mailen naar info@squashzwolle.nl.

Wil je mee doen geef je dan snel op!

Met sportieve groet,

Nick Kamperman
Squash instructeur