Update sportmogelijkheden & goodiebag

Beste sporter,

Vanwege de huidige (COVID-19) ontwikkelingen en het beleid zullen de voorlopige versoepelingen m.b.t. de squash & fitnessbranche niet eerder plaats vinden dan 18 mei a.s. Mede hierdoor zijn wij enkele weken geleden gaan kijken naar alternatieven voor onze klanten. Het resultaat hiervan is dat we gestart zijn met Outdoor Fitness en groepsactiviteiten zoals, Circuit (senior) en Squashfit.

Een aantal klanten hebben we hierdoor gelukkig al gezien. Echter, geldt dat lang niet voor iedereen. Wat wij ontzettend jammer vinden. Jammer, doordat we ons tevens ook realiseren dat wij daarmee steeds langer bouwen op jullie “goodwill” en support, zonder volledig aan te sluiten bij jullie wensen en behoeften.

Desondanks proberen we jullie op de hoogte te houden van onze mogelijkheden binnen de grenzen van wat kan en mag. De verwachting is dat de temperaturen oplopen de komende tijd. Daarnaast is de avondklok komen te vervallen waardoor wij onze Outdoor activiteiten (ruimer) kunnen aanbieden.
Huidig aanbod:

  • Fitness outdoor: een “blok” van 55 minuten om zelfstandig te fitnessen. Enkele cardioapparaten staan buiten tot je beschikking, samen met losse fitness materialen zoals dumbels, kettlebelts, olympische stang, medicine balls en steps. Maximaal 4 klanten per “blok” mogelijk.
    Er staan diverse momenten gepland op ons lesrooster. Klik hier voor het huidige lesrooster.
  • Circuit: een groepsactiviteit van 55 minuten van max. 2 groepen van 4 klanten. Verschillende oefeningen voor het gehele lichaam, allen op 1,5 meter afstand.
  • Squashfit: een groepsactiviteit gericht op het squashen. Ook hier max. 2 groepen van 4 klanten welke werken aan squashtechniek, voetenwerk, coördinatie en squashfitheid, waarbij het squashracket en de squashbal zeker gebruikt worden.
  • Circuit senior: een groepsactiviteit wederom voor max. 2 groepen van 4 klanten. Speciaal gericht op de senioren.
  • Personal training: 1 of max. 2 personen welke onder begeleiding van een instructeur gaan werken aan zijn of haar wensen, tegen een kleine betaling. Voor zowel leden als niet-leden. Stuur ons een mail bij interesse.
  • Pilates en Tabata: worden online aangeboden via Zoom of Google meet.
  • Health check: VO2 max, bloeddruk en gewicht worden gemeten, belangrijke gegevens om de beginsituatie te bepalen voor de start van de trainingen.

Ongeacht welk geldig lidmaatschap u bij ons heeft, kunt u deelnemen aan bovenstaande activiteiten, dus ook de squashers kunnen deelnemen aan de Vrije fitness en natuurlijk de squashfit trainingen.
Voor bovenstaande is reserveren verplicht samen met enkele andere maatregelen welke wij hanteren voor de gezondheid van u en die van anderen. U kunt uw plek reserveren via www.squashzwolle.baanreserveren.nl of stuur een mail naar info@squashzwolle.nl. Heeft u vragen over bovenstaande of twijfelt u, neem dan contact met ons op.

Ook staat er voor de squash en fitnessleden welke ons afgelopen periode zijn blijven steunen, door niet het lidmaatschap stop te zetten, een leuke goodiebag klaar.

Tot snel!