Wijziging Cardiofit lidmaatschap

Beste sporter,

Graag delen wij u mede dat er bij ons een wijziging heeft plaats gevonden met ons “Cardiofit” lidmaatschap. Zoals u wellicht van ons weet maken wij gebruik van dal- en piek lidmaatschappen.

Deze vorm van lidmaatschap is komen te vervallen bij ons “Cardiofit” lidmaatschap. Hieronder vindt u meer informatie wat dit voor u betekent.

Onbeperkt fitness & groepslessen

Per 1 juli hebben wij nog maar 1 “Cardiofit” lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kunt u binnen onze gehanteerde openingstijden onbeperkt gebruik maken van onze fitness- en groepslesfaciliteiten. Dit in tegenstelling voor het oude “Cardiofit dal” lidmaatschap.

Wat zijn de kosten?

Wij passen niet alleen onze tijden aan, maar ook onze prijzen! Ons “Cardiofit” lidmaatschap is af te sluiten met een maandelijkse incasso á €29,00. Het lidmaatschap is, met een kalendermaand opzegtermijn, maandelijks opzegbaar.

In het kort

  • 1 fitness lidmaatschap namelijk “Cardiofit”
  • Per 1 juli onbeperkt fitness en meedoen met al onze groepslessen
  • €29,- per maand
  • Prijzen verlaagd, maar tijden verruimd!

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u hierover nog vragen hebben, dan horen wij dit graag. Onze medewerkers aan de receptie staan graag voor u klaar om u te helpen.

U kunt uiteraard ook een e-mail sturen naar administratie@squashzwolle.nl.